235 Yamaha TDM – нов световен рекорд

На 11 Май 2019 година Ямаха ТДМ България подобри рекорда на приятелите си от Чехия, като постави нов световен рекорд за най-много събрани машини на едно място. Събитието беше истински подарък за всички собственици на модела в България, които през тази година празнуваха десетата годишнина от създаването на клуба.
Заявка за участие в този грандиозен проект имаше от над 10 държави! Най-голяма подкрепа за Българите оказаха приятелите ни от Гърция. Да помогнат се впуснаха и феновете на марката в Румъния. За да придадат колорит на събитието, присъстваха и мотори от Италия, Германия, Австрия и Украйна. Останалите ни съседи – Турция и Сърбия също имаха представители. За съжаление, колегите от Полша и Швейцария претърпяха инциденти на пътя и прекратиха пътуването към България. Към момента те са живи и здрави, като са им изпратени благодарности и спомени от този рекорд – той е и техен!
Последен, 235-ти мотор, буквално 5 минути преди зададения за преброяването краен час, пристигна представителят на Унгария. Така ТДМ България постави нов световен рекорд за най-много такива машини на едно място.
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НАПРАВИХА ТОВА ВЪЗМОЖНО!
Повече информация за събитието можете да намерите на:
http://meteo-ride.com/zad-kulisite-na-rekorda-na-yamaha-tdm-bulgaria-i/

https://bmm.bike/novini/235-mototsikleta-yamaha-tdm-stchupiha-rekorda